Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

'Game set' spiegel - La Miséto

€ 279,00

GAME ON! Met deze eenvoudige grafische vormen in opvallende kleuren breng je letterlijk spel aan in je interieur. Deze complete set bestaat uit 4 figuren: het gele happertje, plus een roze, paars en petrol spookje. Daarnaast ontvang je 6 blokjes bij je set waarmee je het spel kan uitzetten zoals jij wil! Alle kleuren behalve het wit en zwart zijn spiegelend, yay! Je kunt de set als groep bij elkaar hangen, maar je kunt de figuren ook op een speelse verdelen in je interieur, laat bijvoorbeeld een spookje het hoekje om gaan! Je kunt jouw speelveld uitbreiden met extra blokjes of extra characters die je los kunt bestellen. Het ophangen van de hangers is easy peasy, je hebt er niet eens een boormachine voor nodig! Als je een spijker in de muur kunt slaan ben je er al! Op de achterkant zit een ophangdopje waarmee je de hanger strak tegen de muur kunt ophangen aan een spijker (of klein schroefje). Op de achterkant van de blokjes zit een stukje Tesa tape waarmee je de blokjes eenvoudig aan de wand bevestigd. De spiegels zijn eenvoudig schoon te maken (instructies worden bijgeleverd).

Beschrijving

Afmetingen
Lengte: 17cm
Breedte: 18,5cm
Hoogte: 1,2cm

  • Materiaal: lasergesneden (spiegel)acrylaat gelijmd op een basis van hout
  • Op de achterkant zit een ophangdopje waarmee je de hanger gemakkelijk op kan hangen m.b.v. een spijker of schroefje. Op de achterkant van de blokjes zit Tesa wandtape
  • LET OP: acrylaat is vergeleken met glas, een vrij zacht materiaal. Tijdens het productieproces kan het zijn dat hierdoor lichte oneffenheden ontstaan. Dit zijn minuscule puntjes die je alleen van heel dichtbij kunt onderscheiden.
  • Schoonmaak-instructies bijgevoegd

 

Bezig met laden