Ons verhaal

Ons motto: ‘We verkopen niks wat je nodig hebt, maar je wordt er wel heel blij van’. Vanaf het begin zijn we een voorloper in mooie merken, gekke acties en evenementen. De oorsprong van Sterk en sVeer komt uit Katrein Kunst. Katrein Kunst is de basisonderneming van Piety, opgericht in 2009. Na de oprichting van Sterk en sVeer in 2015 werd al snel duidelijk dat het samenbrengen van de twee werelden het beste zou zijn! Het was DE perfecte match en het samenwonen is een schot in de roos!

Eigenheid, lef en persoonlijkheid, dat is waar Sterk en sVeer voor staat. Het uit zich in de fysieke winkel als 4D beleving, hier kun je kijken, ruiken, voelen en proeven. Maar ook in de webshop zijn er verrassende elementen. Via sociale media brengen wij nieuwe producten onder de aandacht en kunnen deze via de webshop besteld worden. De extra service die wij bieden in Sneek is gratis  (persoonlijke) verzending. 

Onze winkel beschikt over een stijlvolle combinatie van producten, die een verhaal vertellen bedacht door de makers. Het bij elkaar brengen van bijzondere spullen, woonaccessoires en lifestyle producten zorgt voor de beleving. Hier zijn we trots op, we weten en ervaren dat inmiddels mensen naar ons toe komen om even de sfeer te proeven en blij te worden. Soms voor een complete inrichting, soms gewoon om even een praatje te maken. Sterk en sVeer is in een aantal jaren uitgegroeid tot een Sterk concept wat nog volop groei mogelijkheden heeft.

foto01
foto02
foto03
foto04
foto05
foto06
foto07
Bezig met laden