Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

Interieur styling

Al sinds het begin van Sterk en sVeer is Marijke ons vaste gezicht op het gebied van styling. 

De afgeronde styling opleiding die Marijke hier voor volgde draagt zeker bij aan het 'perfecte plaatje'. Dit staat bewust tussen haakjes, want wat is perfect?

Het uitgangspunt van een styling door Sterk en sVeer is dat jullie er blij van worden, of iets nu trend is of niet!

Hoe ziet een advies er uit?

Een advies van ons kan op diverse manieren. De meest gekozen variant is de basis styling. Wij komen langs (thuis) om in een 1.5 uur durend gesprek af te stemmen wat nodig is en waar jullie tegen aan lopen. Kleine schetsen worden achter gelaten en eventueel achteraf kort contact via de app is mogelijk. De kosten voor deze basis styling zijn €125,-  Let op, besteed je binnen een half jaar na de styling voor €750,- in de winkel dan krijg je het bedrag van €125,- weer retour.

 

Wil je een stapje verder gaan en alles aan ons over laten? Dat kan natuurlijk ook, we komen dan met een uitgewerkt kleuradvies, moodboard en afstyling op locatie. Dit pakket bieden we aan vanaf €5000,- inclusief nieuwe meubels en afstyling. Let op dit is een vanaf prijs, afhankelijk van wat er nodig is, we zullen hier duidelijk over communiceren qua kosten etc. 

 

Grote projecten vinden wij een uitdaging en ligt zeker in onze expertise. Denk hierbij aan restaurants, appartementen, hotel inrichting. Voor deze trajecten rekenen wij op maat prijzen en na een oriënterend gesprek worden de kosten hiervan berekend.

 

Vragen? Mail of bel ons gerust!  info@sterkensveer.nl 0633349149

 

 

Bezig met laden