Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

Outlet: Pandakop Doing Goods (2)

€ 17,50

De dierenkoppen van Doing Goods kunnen gebruikt worden als kleed, maar ze kunnen ook ter decoratie aan de muur gehangen worden. De kleden en gift hangers behoren tot de Tapis Amis-collectie. Deze collectie bestaat uit een eigenzinnige reeks dieren waar je elke keer weer vrolijk van wordt! Normaal: €35,00, Nu: €17,50!

Merk
Doing Goods

Beschrijving

Materiaal: 100% wol, achterzijde gemaakt van katoen.
Afmeting: 33 x 30 x 2 cm
Oorsprong: India

"Bij Doing Goods maken we de belofte waar om respectvol te werken in en met de gemeenschappen die we bezoeken. We geloven niet dat we de wereld kunnen veranderen. We zijn er echter van overtuigd dat we het leven van mensen kunnen verbeteren met eerlijkheid, authenticiteit en 'fair play'. We streven ernaar dit stap voor stap en per dag te doen."

Alle stoffen zijn van nature geverfd met plantaardige kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn afkomstig van wortels, schors, bladbloemen en fruit. Nadat een patroon ontworpen is en dit in een stuk hout gesneden is, worden de patronen op de stof afgedrukt. Op verschillende plekken zijn de kleden in reliëf gebracht, waardoor deze ook nog eens diepte hebben. 

De dieren hebben de juiste verzorging nodig:
- Het product kan een beetje afgeven, dat is een normaal proces dat plaatsvindt bij vloerkleden met natuurlijke vezels; het zou      na een paar keer stofzuigen moeten verdwijnen.
- Reinig bij kleine vlekken het kleed onmiddellijk met een absorberende witte doek. U kunt er ook voor kiezen om lauw water te    gebruiken en hiermee voorzichtig proberen de vlek schoon te maken.
- De kleden kunnen professioneel chemisch gereinigd worden voor het beste resultaat.

Alle producten van Doing Goods zijn handgemaakt, hierdoor kan het uiterlijk van elk product licht variëren.

Aanverwante producten

Bezig met laden