Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

Behangcirkel ø142,5 Golden Age Clouds SC-008

€ 129,99

Net echt, deze geschilderde wolkenlucht. Het beeld is zo gedetailleerd, je ziet zelfs de kleine barstjes in het schildersdoek. Rustgevend voor in de slaapkamer, met een mooi opgemaakt bed ervoor met veel kussens. Een absolute blikvanger.

Merk
Kek Amsterdam

Beschrijving

Materiaal: Supersterk vliesbehang (165 grams, extra mat). Makkelijk om zelf aan te brengen.
Afmeting: ø142,5

"KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Vooral voor op de muur. Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. We leggen er onze ziel en zaligheid in. Daarom zijn onze producten verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig."

Instructies ophangen behangcirkel:
Stap 1
Controleer voordat je begint of de muur geschikt is voor het type behang (vliesbehang). Het oppervlak moet droog, schoon, glad, stabiel, gelijkmatig absorberend en een uniforme kleur hebben (zonder oude verf of roest). Zorg er ook voor dat oude nagels op het oppervlak verwijderd worden.
Stap 2
De drie of vier vellen van je behangcirkel zijn al uitgesneden in de vorm van een cirkel. De vellen kunnen op de grond in de juiste volgorde worden gelegd om de volledige afbeelding te bekijken.
Stap 3
We raden ‘Ready & Roll voor vliesbehang’ van Perfax aan of vergelijkbare behanglijm van andere merken. Breng de lijm (één voor één) aan op de vellen met een lijm rol. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het eerste vel volledig recht hangt. Begin met bladnummer 2 en plaats het blad links van het waterpas.
Stap 4
Plaats vervolgens bij een 3 baanse behangcirkel nummer 3 en 1 en bij een 4 baanse behangcirkel bladnummer 3, 4 en 1 om de cirkel te voltooien. Gebruik na elk vel een behangspatel om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen ontstaan.
Stap 5
Dep overtollig lijm voorzichtig weg met een stuk keuken papier. Wees extra voorzichtig met donkere kleuren! Omdat de behang niet gecoat is (geen beschermlaag) kan de inkt een beetje loskomen.


Het is belangrijk om overmatige hitte of tocht te vermijden wanneer het behang op de muur geplakt is en het moet drogen, omdat het behang anders te snel kan drogen en dit zorgt voor spleten tussen de behangbanen.

Bezig met laden