Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

Home Gift Set No.07 Voyage Vétiver Marie-Stella-Maris

€ 49,00

Een home set met stijlvolle presenteer tray van keramiek, voor een nog luxere uitstraling. Het perfecte duo om kleinere ruimtes continue subtiel te parfumeren en een instant geurboost te creëren wanneer gewenst. Geniet van de geurstokjes en roomspray in de verslavende fris-schone geur met tonen van vétiver, salie en zeezout. Brengt rust en ontspanning, zoals een wandeling op het strand. - Inclusief luxe presenteer tray van keramiek - Fris minerale geur met tonen van vetiver, salie en zeezout

Beschrijving

De set bestaat uit:
- Geurstokjes Voyage Vétiver 100 ml
- Roomspray Voyage Vétiver 100 ml
- Luxe keramieken presentatie-tray

Gebruiksaanwijzing

Roomspray:
Spray om de kamer direct te parfumeren. Slechts een paar sprays zijn nodig.

Geurstokjes:
Open het parfumflesje voorzichtig door de zwarte diffusiedop los te draaien. Voorkom morsen en gebruik een onderzetter, want de alcohol kan je meubels beschadigen. Verwijder het witte deksel binnenin en schroef de zwarte geurdop terug op het flesje. Was daarna je handen met handzeep.

Om van de geurstokjes te genieten, plaatst je de stokjes en laat je elke kamer van het huis 24 uur ruiken.

Voor optimaal genot, let op de locatie van de geurstokjes; vermijd direct zonlicht, verwarmingsbronnen en locaties met te veel tocht. Het draaien van de stokjes is niet nodig, maar kan een geurboost geven indien gewenst.

Bezig met laden