Bereikbaar via WhatsApp: 06-33349149

Modular Sofa Natural Urban Nature Culture

€ 1.163,95

De allereerste UNC bank: een modulaire bank , die - in combinatie met meerdere elementen - de juiste pasvorm en uitstraling kan creëren voor je eigen stedelijke huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze modulaire bank heeft alles wat je nodig hebt. Een modern, stedelijk ontwerp en een tijdloze look. De stof is gemêleerd in een natuurlijke kleur, zeer duurzaam en slijtvast. Het losse, ondersteunende rugkussen heeft een driehoekige steun met een verzwaarde achterkant en is verstelbaar in elke positie die bij je past, zodat je kunt loungen of rechtop kunt zitten. De verzwaarde armleuning is beschikbaar en kan overal worden neergezet waar je maar wilt. Het frame is gemaakt van multiplex met schuim, losse vezels en dacron. De ronde pootjes van deze bank hebben een prachtige walnootafwerking. Deze bank maakt het veranderen van je interieur zo eenvoudig, zonder dat je comfort of uitstraling hoeft in te leveren.

Merk
Urban Nature Culture

Beschrijving

"Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future." - John F Kennedy

In de afgelopen 8 jaar is Urban Nature Culture gegroeid en heeft het merk zich volop ontwikkelt. Het merk UNC heeft altijd vastgehouden aan zijn waarden en doelen, altijd strevend naar het produceren van de mooiste producten, met liefde en zorg voor onze planeet.

Afmetingen:

  • Element: 112 x 112 x 84 (los verkrijgbaar: €989,00)
  • Armleuningen: 40 x 16 x 9 (los verkrijgbaar: €69,95)
  • Driehoek (los verkrijgbaar: €105,00)

Materiaal: 18% Viscose, 82% Polyester

Bezig met laden