Mannenmaand

Oooooo man o man o man....

Mannenmaand!!

 

Vorige keer ben ik begonnen om mijn verhaal te vertellen door te kijken naar Zeeland versus Friesland. Zeeland, waar mijn roots liggen, waar ik geniet van en met familie en vrienden maar ook van strand, zee en verschillende lekkernijen. Friesland, nu de roots van mijn kinderen, een stukje veiligheid in verschillende opzichten voor mij, maar waar ik ook geniet van gezelligheid met vriendinnen, de Friese meren en zoveel pittoreske plaatsjes te ontdekken. 

 

Mijn verhaal eindigde vorige keer met de tekst “volgende keer meer over mijn quilty plessures”. Nu ben ik er achter gekomen dat ik best wel wat quilty plessures heb. (De exacte betekenis is : “iets waaraan men stiekem genoegen beleeft hoewel men weet dat het eigenlijk niet hoort; stiekeme geneugte; heimelijk pleziertje.“) Dus iets wat je graag doet maar waar je niet zo graag voor uitkomt. Niet die chocola die je iedere avond na het avondeten pakt wanneer niemand het ziet maar bepaalde liedjes luisteren of series kijken of andere dingen die je kunt doen. Oooooo man o man... ik kan er wel wat opnoemen. Ik hou er van. Een beetje fout is vaak toch wel lekker.

Ik dacht dat het nieuwe thema bij Sterk en sVeer zou gaan over snoepjes. Dat is dus één van mijn quilty plessures wat dus eigenlijk geen   quilty plessure is als je de betekenis kent. Maar voor mij (als personal trainer) hoort het niet, is het dus een stiekeme geneugte om zo van verschillende snoepjes te genieten. Ja... ook ik ben de rem wel eens kwijt. Ik hou van genieten. O jeee, snoepjes, mannen, genieten, quilty plessure, ik zie overeenkomsten. Maar het thema is niet snoepjes maar mannenmaand. 

Heerlijk ik hou ervan (bloos;) Waarvan? Snoepjes? Ja! Mannen! Ja! Guilty plessures? Ja!

Ik ben heel benieuwd wat de mannenmaand gaat brengen. 

Wordt vervolgd, ik verveel me niet en anders kan ik altijd nog meezingen met het foute uur, kijken naar Temptation island, veel te dure spullen bestellen en weer terug sturen, na het ontbijt weer terug naar bed gaan en alleen om te eten uit bed komen, een zak chips leeg eten omdat het kan, op Linkedin uitvogelen wie je profiel heeft bekeken (en zelf wel eerst je eigen profiel op anoniem zetten), heel veel naar links swipen, etc etc. 

 

Heel veel plezier deze mannenmaand (vliegen naar de maan). Volg je dromen en geniet!

Bezig met laden